Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@10:28:51 GMT

فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور به بخش مردمی واگذار شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۶۲۸۴

فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور به بخش مردمی واگذار شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد هاشمی امروز –پنجشنبه- در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود : شعار این دولت مردمی بودن است و با عنوان دولت مردمی روی کار آمده است. بنابراین انتظار این است که مدیران حوزه فرهنگ و هنر کارهای مختلف مربوط به این بخش را با استفاده از تشکل‌های مردمی پیش ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد : در جلسات مختلف این موضوع را عنوان کردم که اگر اختیار کافی را داشتم حتی ثبت شدن آرم فرهنگ و ارشاد را زیر هر بنری که مرتبط با فرهنگ و هنر است ممنوع می‌کردم و به جای آن تأکید می‌کردم که تشکل‌های مردمی بیشتر تقویت و دیده شوند. زیرا هر جا که آرم ما مساله شد آرمان ما پایمال شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: لازم است که تا می‌توانیم کارهای مربوط به این حوزه واسپاری شود و مدیران مربوطه نیز کارسپاری کنند تا تشکل‌ها دیده شوند. ما نیاز داریم که استعدادپروری و کادرسازی جدی گرفته شود.

معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تغییر انجام شده در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: تغییر و تحولات مدیریتی دولت‌ها امری مرسوم است. پست‌ها و مقام‌ها ماندنی نیستند و این خدمت است که می‌ماند. آقای زارع نشان داد مدیری موفق در حوزه فرهنگ است. او از کف فعالیت‌های فرهنگی در بدنه فرهنگ و ارشاد رشد کرد و خدمات خوبی در استان انجام داد. خوشحالیم که از حضورشان در مناصب جدید وزارت فرهنگ بهره می‌گیریم.

هاشمی افزود: آقای جوادی هم برآمده از میدان رسانه‌ای و فرهنگی کشور است. سوابق خوب و درخشانی دارد و با طراوت و اخلاص مسئولیت را پذیرفت. انتظاراتی از ایشان به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران وجود دارد که در حکم وزیر نیز شرح داده شده است. امیدواریم با کمک همه اهالی فرهنگ و هنر و رسانه در این استان بتوانند گام‌های خوبی در این مسیر بردارند.

وی گفت: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراحل سخت و پرچالشی را برای این‌که به انتخاب نهایی مدیران کل برسیم در نظر گرفتیم. تا اینجا انتصاب‌ها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دور از پست‌خواهی بود و هدفی جز خدمت را دنبال نکرد. برای مازندران هم چند ماه فرصت گذاشتیم و اولویت‌بندی کردیم تا به آقای جوادی رسیدیم.علاوه بر فرآیند اداری طی شده برای انتخاب ایشان، عهد و میثاقی با مدیرکل جدید داریم که پایبندی به همان حکم وزیر است. تحقق بندهای ۱۲ گانه مطرح شده در حکم وزیر چیزی است که مجموعه و وزیر از مدیرکل جدید می‌خواهد.

این مسئول خاطرنشان کرد: مسائل مختلف و مهمی مانند عدالت فرهنگی، استعدادیابی، توجه به فرهنگ بومی،ارتباط مؤثر با اهالی رسانه، فرهنگ و هنر و نظارت‌های دقیق بر فعالیت‌های مربوط به این حوزه را انتظار داریم که به شکل گسترده و مؤثر انجام شود.

معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ خاطرنشان کرد: ما همه برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری در این حوزه را بر اساس سه پایه پیش می‌بریم. اول رعایت قانون، دوم حفظ و تعمیق باورها و ارزش‌ها و سوم حفظ نشاط اجتماعی که از وظایف فرهنگ و ارشاد است. انتظار داریم همه اقدامات بر اساس این سه محور انجام شود.

هاشمی به مسائل معیشتی کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد نیز اشاره کرد و گفت: پاسداشت، احترام، تکریم و حمایت همه‌جانبه از کارمندان هم یکی از مسائل مهمی است که انتظار داریم مدیرکل جدید مد نظر قرار دهد. مظلوم‌ترین و بی‌صداترین کارمندان بخش دولتی در همین مجموعه فرهنگ و ارشاد هستند. یکی از پایین‌ترین‌های دریافت حقوق هستیم. اما در این وضعیت معاش این نیروها دارند کارشان را می‌کنند. اواخر پارسال با همکاری وزیر و معاون توسعه منابع گام‌هایی برای بهتر شدن وضعیت حقوقی و معیشتی برداشته شد که این حمیات‌ها افزایش یابد.

مراسم معارفه عباس زارع و تکریم  حسین جوادی با حضور سید محمد هاشمی معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد محمدی مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه، روح‌الله‌ سلگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و تعدادی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان و مدیران و فعالان فرهنگ و هنر و رسانه در سالن زنده‌یاد سلمان هراتی ساری برگزار شد.

حسین جوادی که ۱۱اردیبهشت با حکم وزیر فرهنگ به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد منصوب شد، متولد سال ۱۳۴۶ و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد ادبیات است. از جمله سوابق مدیریتی وی می‌توان به معاونت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، قائم‌مقامی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کرج، ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل، مدیریت تولید و تامین شبکه تهران و دبیری کارگروه نویسندگان صدای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. وی همچنین حدود سه دهه پیشینه نویسندگی در حوزه های تخصصی در نشریات کشور را دارد.

مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از تیر ۱۳۹۸ و پس از پایان دوره مدیرکلی محمود شالویی در این اداره کل به عباس زارع سپرده شده بود.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مشارکت های مردمی انتصاب در وزارت فرهنگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مشارکت های مردمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مشارکت های مردمی انتصاب در وزارت فرهنگ فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کل فرهنگ و ارشاد مدیرکل جدید فرهنگ و هنر حکم وزیر اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری

محمدمهدی اسماعیلی در حالی به عیادت از رضا رویگری رفته که در جریان افتتاحیه جشنواره فیلم فجر به این بازیگر پیشکسوت قول داده بود به منزل او برود جویای احوالش شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رضا رویگری بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون که مدت‌هاست به علت بیماری در منزل دوران نقاهت خود را می‌گذراند در جریان جشنواره فیلم فجر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در محوطه بیرون تالار وحدت دید و وزیر فرهنگ با او دیدار کرد. 

اسماعیلی در این خوش و بش و احوالپرسی به رضا رویگری گفت که می‌آیم منزل شما تا جویای احوال‌تان شوم. این اتفاق با حضورِ وزیر ارشاد در منزلِ بازیگر پیشکسوت افتاد و در واقع آقای وزیر به وعده خود عمل کرد. 

محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق هنر، وزیر فرهنگ را در این بازدید همراهی کردند.

این بازیگر پیشکسوت سال 1393 دچار سکته مغزی شد و از آن تاریخ به بعد مراحل درمان را طی می‌کند و در این مسیر مشکلات دیگری نیز برای او به وجود آمد. 

رضا رویگری در جریان گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایام جشنواره فیلم فجر این نکته را مطرح کرد که هنوز زنده است و دوست دارد در جلوی دوربین‌های سینمایی و تلویزیونی ایفای نقش کند. خصوصاً همکاری با داود میرباقری که همیشه برای او اتفاقات خوبی را رقم زده است. 

اتفاقی در «مختارنامه» که نزدیک بود رضا رویگری را کور کند/ مردم همیشه به من می‌گویند دل‌مان در صحنه کشتنِ «شمر» خنک شد + فیلم

رویگری در این گفت‌وگو دوباره خواسته قلبی خودش را تکرار کرد که دوست دارد در مقابل دوربین سریال «سلمان فارسی» قرار بگیرد هرچند که به خاطر بیماری نمی‌تواند نقش‌هایی را بازی کند که پیش از این در سریال‌های تاریخی بازی کرده که نیازمند وضعیت جسمانی مطلوبی است. 

او همچنین اشاره کرد: «انرژی کار را دارم و امیدوارم زودتر بتوانم به مردم خدمت کنم. منتطرم که آقای داوود میرباقری صدایم کند تا اگر قسمت شود بروم و در سریال «سلمان فارسی» بازی کنم.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»