Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران ضمن تشریح وضعیت سینمایی این استان در پی تلاش‌ها و پیگیری‌های ارشاد جهت تعالی فرهنگی استان به افزایش ۲۰ درصدی صندلی‌های سینمایی مازندران اشاره کرد. ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به‌نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، محمود شالویی اظهار داشت: ظرفیت صندلی های سینمایی استان طی سه سال گذشته از چهار هزار و 720 به پنج هزار و 551 صندلی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در سال 94  تعداد سالن های سینمایی استان مازندران 11 باب بود که این تعداد در سال جاری به 17 سالن رسیده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین از افزایش سه برابری سالن های سینمای ممتاز استان نسبت به سال 94 خبر داد و گفت: امروز سه باب سینمای ممتاز در استان فعال است که از به روز ترین امکانات سینمایی برخوردارند. 

وی افزود: علاوه بر افزایش تعداد سینماهای استان در چند سال گذشته بسیاری از سینماهای قدیمی در نقاط مختلف مازندران بازسازی و یا بهسازی و تجهیز شدند تا مردم بتوانند در شرایط مطلوبی به تماشای فیلم بنشینند.

شالویی خاطرنشان کرد: اگر چه این سینماها توسط سرمایه گذاران احداث و ارائه می شوند، اما اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در طراحی، تجهیز امکانات و ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران مشارکت دارد. 

وی احداث سینمای هنر و تجربه در شهرستان بابل را از دیگر اقدامات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در جهت تعالی فرهنگی استان برشمرد. 

مدیرکل ارشاد مازندران گفت: در سه ماهه نخست امسال حدود 447 هزار مازندرانی بر صندلی سینماهای استان به تماشای فیلم نشستند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشت.

شالوئی به افزایش 50 درصدی درآمد سینماهای استان اشاره و اعلام کرد: در طول فصل بهار 97 در آمد سینماهای مازندران از محل فروش بلیط و اکران فیلم ها به حدود 15 میلیارد ریال رسید که سال گذشته این رقم حدود 10 میلیارد ریال بوده است.

وی با اشاره به افزایش 50 درصدی درآمد سینماهای استان افزود: این رشد نشان دهنده روند صعودی جذب علاقمندان هنر هفتم به سینما در استان است. 

شالوئی یکی از عوامل افزایش استقبال مردم مازندران به تماشای فیلم ها در سینماهای استان را افزایش کیفیت به همراه افزایش ظرفیت سینماها عنوان کرد.

وی همچنین افزایش سطح کیفیت فیلم های تولید شده در سینماهای کشور و ارائه موضوع های اجتماعی جدید در داستانهای فیلم های سینمایی را از دیگر عوامل اقبال مردم به سینماهای استان دانست. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین به روند فیلم سازی و فعالیت هنرمندان این عرصه در استان اشاره کرد و گفت: 10 فیلم کوتاه توسط فیلمسازان استانی ساخته شد که کارنامه خوبی را برای سینمای استان بدست آورد. 

شالویی ادامه داد: از این 10 فیلم برخی نیز درجشنواره های مختلف سینمایی شرکت و موفق به دریافت جوایزی شدند.

وی کمبود منابع مالی و همچنین نبود حامی مالی را پاشنه آشیل هنرمندان و فیلم سازان استان برشمرد و گفت: تولید این فیلم های کوتاه با همکاری انجمن سینما جوان استان ممکن شد.

شالویی برگزاری جشنواره فیلم وارش را نگینی بر انگشتر سینمای مازندران دانست و ادامه داد: متاسفانه این جشنواره به مدت چهار سال به دلیل کمبود منابع مالی برگزار نشد. جشنواره فیلم کوتاه وارش از اصیل ترین جشنواره های سینمایی کشور است و امیدواریم  که امسال نهمین دوره از این جشنواره در استان برگزار شود.

شالویی اعلام کرد: آموزش به هنرمندان و فیلم سازان استان برای ارتقای سطح کیفی و کمی آثار از اهداف و سیاست های اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران است که به طور جدی دنبال خواهد شد. 

وی اظهار کرد: سال گذشته از اساتید نامی و پیشکسوت کشور مانند احمد ضابطی جهرمی مستندساز و تدوینگر و احمد الستی پژوهشگر سینما، مترجم و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران برای آموزش فیلم سازان مازندران دعوت شد و دوره های آموزشی خوبی برگزار گردید . 

شالویی ابراز امیدواری کرد که این روند در سالهای آینده نیز ادامه داشته باشد تا شاهد ارتقای سطح فیلمسازی هنرمندان استان شویم. 

مدیرکل ارشاد مازندران ساماندهی و رسیدگی و حمایت از هنرمندان عرصه سینما را در جهت ترقی هنرهفتم استان الزامی برشمرد و گفت: سال گذشته برای نخستین بار در استان مازندران انجمن فیلم سازان شمال تاسیس شد که وظیفه پیگیری امور صنفی فیلم سازان استان را بر عهده گرفت.

شالوئی افزود: از دیگر وظایف این انجمن پیگیری مسائل مربوط به تولید فیلم، اخذ مجوز ، برنامه های آموزشی، پیگیری امور حقوقی فیلم سازان و جذب حامی مالی است که در اساسنامه این انجمن تعریف شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته هفته فیلم کودک در مازندران با حضور آثار مطرح کشور برگزار شد چهار فیلم از بهترین آثار سینمای ایران اکران شد. نمایش برخی فیلم های حوزه کودک با حضور کارگردانهای آنها برگزار شد.

انتهای پیام/ ز

R41362/P41362/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه