Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خبرگزاری فارس در مازندران گفت: اگر شیوه مدیریت کردن رسانه‌های استان از سوی جناب مدیرکل ارشاد به همین منوال پیش رود، سال آینده نه‌تنها در جشنواره شرکت نخواهیم کرد بلکه به‌مانند امسال نیز در جشن روز خبرنگار حضور نمی‌یابیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهرانگیز عباسی در گفت‌وگو با بلاغ، با بیان اینکه رغبتی نسبت به حضور در جشن روز خبرنگار که توسط اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در چالوس تدارک دیده شده بود، نداشتم، اظهار کرد: با حفظ احترام برای همه همکارانم در غرب استان که همواره بنده را مورد لطف و تفقد خویش قرار داده‌اند، متأسفانه برخی اتفاقات ناخوشایندی که طی چند مدت اخیر رخ داد و فضای بی‌آلایش خبر را آلوده به یکسری سیاست‌زدگی‌ها کرد، انگیزه حضور بنده و بسیاری از همکارانم را برای حضور در این جشن از بین برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری جشنواره پرحاشیه مطبوعات افزود: خانه مطبوعات و ارشاد استان که در ایام ارسال آثار، رسانه‌ها را مجاب می‌کردند که برای بالا رفتن آمار شرکت‌کنندگان جشنواره، خبرنگاران را برای شرکت در جشنواره ترغیب کنید، در روزهایی که همه منتظر نتیجه جشنواره بودند، انقلت بدون پروانه بودن برخی از خبرگزاری‌های کشوری که در مازندران نیز دفتر استانی دارند را به میان آوردند و مدیرکل شخصاً خبر حذف 250 مورد از آثار این خبرگزاری‌ها در جشنواره را اعلام کرد.

بی‌اعتنایی مدیران استان‌های دیگر نسبت به بند ناعادلانه جشنواره

مدیر خبرگزاری فارس در مازندران با بیان اینکه با رایزنی‌هایی که با مسؤولان رسانه‌ای استان‌های دیگر انجام شد، دریافتیم که چندین استان بدون اعتنا به این بند برای حمایت از خبرنگاران خود جشنواره را برگزار کرده‌اند، ادامه داد: وقتی مسؤولان ارشاد مازندران با پیگیری‌های خبرگزاری‌ها مبنی بر اینکه بیش از حدود 80 درصد خبرها و گزارش‌های تولیدی استان از همین خبرگزاری‌هاست، مواجه شدند و اینکه بیشتر اخبار مطبوعات استان کپی‌برداری از همین رسانه‌هاست، طرحی جدید را ارائه کردند تحت عنوان مجزاسازی رسانه‌های با پروانه و بی‌پروانه که در پی این تصمیم 250 آثار حذفی به‌صورت جدا داوری شود.

عباسی با عنوان اینکه از مدیرکل ارشاد انتظار می‌رفت این مشکل را به هر طریق ممکن رفع کند نه اینکه این شیوه نازیبا را برگزیند، اضافه کرد: مدیریت کلان خبرگزاری‌های فارس، ایرنا و ایسنا تاکنون در جدال با معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد به این نتیجه نرسیدند که برای مراکز استانی خود پروانه اخذ کنند و این مسئله معلوم نیست چه زمانی رفع شود و شاید هیچ‌گاه به نتیجه نرسد، در این میان رفتار مدیرکل ارشاد باید با توجه به شرایط استان و حقوق خبرنگاران باشد نه مدیر وزارتخانه که نهایتاً بخواهد او را توبیخ کند.

گاهی توبیخ شدن می‌تواند باارزش‌ترین عملکرد یک مدیر باشد

وی بیان کرد: گاهی توبیخ شدن از سوی مدیر بالادست می‌ارزد تا حقوق خبرنگاران حفظ شود، در گفت‌وگویی که دوستان با برخی از مدیران کل ارشاد دیگر استان‌ها داشتند، آنها عنوان کرده بودند که واهمه‌ای از توبیخ شدن ندارند و حفظ حقوق و شأن خبرنگاران‌شان برای آنها از هر چیزی بالاتر است.

شأن رسانه‌های مرجع حفظ نشد

مدیر خبرگزاری فارس در مازندران خاطرنشان کرد: تا آخرین لحظه جناب مدیرکل ارشاد کوتاه نیامد و نهایتاً مدل نامناسب تفکیک رسانه‌ها را انتخاب کرد که با این وضع شأن رسانه‌هایی که بار عمده اخبار استان را به دوش می‌کشند، محفوظ نماند؛ در نکته‌ای در خور توجه وی عنوان کرده که از یک‌سال گذشته اعلام کرده است که دفاتر خبرگزاری‌ها باید پروانه داشته باشند، این ادعا مورد تأیید نیست؛ هرچند همانطور که گفتم اخذ پروانه اصلاً در اختیار مدیران استانی رسانه‌ها نیست، بلکه این سیاست‌گذاری در سطح کلان این رسانه‌ها می‌گنجد.

گلایه بسیاری از خبرنگاران و حضور نیافتن در جشن روز خبرنگار

عباسی با اعلام اینکه بسیاری از خبرنگارانی که حق بزرگی بر جامعه خبر استان دارند با تماس با بنده گلایه‌های خود را عنوان کردند و حاضر به حضور در جشن روز خبرنگار نشدند، تأکید کرد: متأسفانه یک روز که باید دل خبرنگاران شاد می‌شد، با برخی رفتارها این سرور از آنها گرفته شد؛ سال گذشته نیز در پرداخت هدیه روز خبرنگار با تأخیری 7 ماهه مواجه بودیم و برای عده‌ای نیز یک سال به طول انجامید، اینگونه رفتار با خبرنگاران نهایت بی‌انصافی‌ست.

برتری غیرطبیعی برخی رسانه‌های خاص در جشنواره

وی در ادامه با اشاره به نحوه داوری جشنواره تصریح کرد: داوری آثار نیز در نوع خود جالب است، مدیرکل محترم که مدعی‌ست این آثار توسط داوران تهرانی قضاوت شده اما هر ساله شاهد برتری غیرطبیعی برخی رسانه‌های خاص هستیم که ناآگاه‌ترین افراد نیز در این نوع داوری به فرایند جناحی بودن نتایج پی خواهند برد.

مدیر خبرگزاری فارس در مازندران ادامه داد: به‌عنوان مثال خبرنگاران خبرگزاری فارس مازندران با شرکت در جشنواره‌های مختلف ملی در بخش‌های مختلف صاحب عناوین برتر می‌شوند اما در یک جشنواره استانی از کسب عنوان محروم می‌مانند.

عباسی افزود: با برگزاری جشنواره اخیر مطبوعات، عمده خبرنگاران به مهندسی شدن این جشنواره پی بردند و ناعدالتی پررنگ‌تر از همیشه رخ نمایاند.

لزوم تغییر استراتژی جناب مدیرکل در برخورد با رسانه‌ها

وی اظهار کرد: اگر شیوه مدیریت کردن رسانه‌های استان از سوی جناب مدیرکل ارشاد به همین منوال پیش رود، سال آینده نه‌تنها در جشنواره شرکت نخواهیم کرد بلکه به‌مانند امسال نیز در جشن روز خبرنگار حضور نمی‌یابیم.

ارزشمندتر از هزاران جشن

مدیر خبرگزاری فارس در مازندران در پایان گفت: شادمانی و مسرتم در روز خبرنگار امسال اینگونه رقم خورد که مادر جوان معلولی که درخواست پرستار و یک تخت مناسب داشت، به‌دنبال انتشار خبر فارس با بنده تماس گرفت و گفت امروز مسؤولان بهزیستی تخت را برای پسرم آوردند و پرستارش را هم دائمی کردند و این ارزشمندتر از هزاران جشن برایم بود. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۳۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق معتمدیان دوشنبه شل در برنامه صفحه اول وسعت دریاچه ارومیه را در حال حاضر ۲۰۰۰ کیلومتر مربع عنوان کرد و افزود: وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش یافته و حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به دو و نیم میلیارد مترمکعب رسیده است.

استاندار آذربایجان غربی مشکل دریاچه ارومیه را در دو بخش تغییر اقلیم و کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما و همچنین مداخلات انسانی از جمله توسعه بخش کشاورزی و افزایش کاشت محصولات پر آب بر عنوان کرد و افزود: از سال ۱۳۷۷ شاهد روند نزولی آب دریاچه ارومیه بودیم و در مدت ۲۵ سال اخیر وضعیت دریاچه ارومیه به شکل کنونی درآمده است.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف سخت‌افزاری در دولت‌های مختلف در راستای احیای دریاچه ارومیه، گفت: متأسفانه در این مدت در حوزه نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه کوتاهی شده و ما شاهد افزایش ۱۴۰ هزار هکتاری باغات حوضه آبریز دریاچه ارومیه هستیم و این مسئله موجب افزایش روند مصرف آب کشاورزی در این حوضه شده است.

الگوی کشت محصولات کشاورزی تغییر یابد

معتمدیان با اشاره به حجم مصرف آب در برخی از محصولات پرآب بر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، افزود: مصرف آب باغات سیب و محصولات چغندرقند و یونجه ۵۷ درصد از آب کشاورزی حوضه دریاچه ارومیه است و این مسئله ضرورت استفاده از محصولات جایگزین از جمله محصولات کم آب بر و تغییر الگوی کشت را در این حوضه افزایش می‌دهد.

وی رویکرد اصلی ستاد احیای دریاچه ارومیه را اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری و تغییر الگوی کشت عنوان کرد و گفت: علیرغم وجود مشکلات موجود در این مسیر از جمله ۷۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز، با تاکید حضرت آیت الله رئیسی رئیس جمهور و مخبر رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، در کنار تأمین معیشت مردم الگوی مناسب مدیریت مصرف آب در این حوضه طراحی و اجرا می‌شود.

هر سه ماه یکی از پروژه‌های سخت افزاری دریاچه ارومیه افتتاح می‌شود

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در ادامه با قدردانی از تلاش دولت‌های گذشته در اجرای پروژه‌های مختلف سخت‌افزاری احیای دریاچه، افزود: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی رئیس جمهور و با اختصاص اعتبارات مورد نیاز، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه در این دولت به پایان رسیده و هر سه ماه شاهد افتتاح و بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه هستیم.

وی افتتاح تونل انتقال آب از کانی سیب را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد و گفت: با عزم جدی دولت و به ویژه وزارت نیرو و پیگیری‌های انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه به دست رئیس جمهور در ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

معتمدیان با اشاره به رهاسازی آب از پشت سدهای استان در راستای احیای دریاچه ارومیه افزود: در کنار انتقال ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی سیب، از آذر ماه سال گذشته بر اساس مطالعات و برآوردهای انجام شده، حقابه دریاچه ارومیه از پشت سدهای مهاباد، بوکان، تکاب و چراغ ویس سقز به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه هدایت می‌شود

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ میلیون متر مکعب از طریق رهاسازی آب، به دریاچه ارومیه آب هدایت می‌شود و این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت، افزود: با توجه به بارش‌های اخیر، پیش بینی می‌شود حجم آب دریاچه ارومیه تا ۳ میلیارد متر مکعب افزایش یابد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده در ستاد دریاچه ارومیه برای هدایت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب حق آبه از طریق رهاسازی آب از سدهای حوضه آبریز دریاچه و همچنین رودخانه‌های فاقد سد بود که خوشبختانه این میزان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یافته و این نشان از اثرات مدیریتی و کنترل‌های لازم در روند رهاسازی و انتقال آب به دریاچه ارومیه و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

معتمدیان گفت: در حوزه سخت‌افزاری پروژه نیمه تمام خط انتقال بادین آباد به طول چهار و نیم کیلومتر در راستای انتقال ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کانی سیب و انتقال از طریق تونل به دریاچه که با تلاش‌های شبانه روزی در حال اجراست و پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد.

تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است

معتمدیان، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حقابه تالاب‌های دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۵ میلیون مترمکعب تعیین شده بود، افزود: تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به سمت تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه هدایت شده و این مسئله موجب تثبیت و احیای این تالاب شد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوب دریاچه ارومیه و تالاب‌ها، نشاط اجتماعی را برای جامعه به ارمغان آورده است، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن، آثار خوب زیست محیطی و میزبانی از صدها هزار پرنده مهاجر را فراهم کرده است.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه برای احیای کامل دریاچه ارومیه حجم آب آن باید به ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد، اضافه کرد: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

وی در ادامه با اشاره به رویکردهای نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در کنار اهمیت صیانت و ارتقای معیشت مردم، افزود: در راستای تغییر الگوی کشت در شمال آذربایجان غربی، طرح ۳ هزار هکتاری کاشت درختان کم آب بر پسته و گردو اجرا شده است و این طرح می‌تواند به عنوان یک طرح نمونه در جایگزینی کاشت درختان گردو و پسته به جای درختان سیب در راستای افزایش درآمد کشاورزان و کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی به باغداران معرفی شود.

رویکرد دولت سیزدهم مردمی سازی امور در احیای دریاچه ارومیه است

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مردمی سازی امور نیز اشاره کرد و یادآور شد: همراهی مردم در اجرای سیاست‌هایی چون تغییر الگوی کشت، نیازمند تبیین برنامه‌ها و آگاهی مردم با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی می‌باشد.

معتمدیان همچنین با اشاره به اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، افزود: در کنار اجرای طرح کشت جایگزین، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و تداوم نهضت گلخانه‌ای نیز درخصوص احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مردم نقش اصلی را در حوزه نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه دارند، تصریح کرد: مردم منطقه در کنار همراهی برای اجرای طرح تغییر الگوی کشت که افزایش درآمد را نیز به دنبال خواهد داشت، با جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از حقابه دریاچه ارومیه، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته باشند.

کد خبر 6098893

دیگر خبرها

  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد